Fysioos biedt fysiotherapie aan voor iedereen! Met alle zorgverzekeraars heeft Fysioos een contract afgesloten, zodat elke behandeling van een patiënt met een aanvullende verzekering rechtstreeks wordt ingestuurd. Daarnaast wil Fysioos behandelingen ook bereikbaar maken voor mensen zonder, of met een beperkte, aanvullende verzekering.

Fysioos is gevestigd  binnen Sportclub Vught op het terrein van Van Der Valk. Voor oefentherapie wordt gebruik gemaakt van de uitgebreide en moderne trainingsapparatuur. Daarnaast heeft Fysioos een praktijk die is gevestigd in Berlicum en wordt er gebruik gemaakt van een praktijklocatie in Den Bosch op de Maaspoort.

Neem contact op

Ik ben Caspert van Mierlo (1978) en kom oorspronkelijk uit Den Bosch. Per 1 januari 2015 heb ik Fysioos van Rutger de Zoete overgenomen. De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd  aan de HVA in Amsterdam, waar ik in 2003  afstudeerde. Sinds 2011 ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut, deze opleiding volgde ik aan de Avans in Breda.

Ik ben een therapeut die probeert de cliënt in de breedste zin van het woord centraal te stellen . Ik maak tijdens behandelingen veel gebruik van mijn handen met onder andere massage. Soms zijn deze massages en zogenaamde fricties erg intensief. Resultaatgericht werken is absoluut een speerpunt voor mij als therapeut, want mijn ervaring is dat door de juiste aanpak bij veel mensen klachten sneller verminderen of in zijn geheel verdwijnen. Jij als klant staat hierbij centraal. Daarnaast vind ik een goede communicatie ontzettend belangrijk.