Fysiotherapie Den Bosch

Bij Fysioos gaan wij doelgericht aan de slag met uw klachten, zowel acute lichamelijke klachten als chronische klachten. De behandelingen die bij ons centraal staan zijn vaak fysiek, zo staat het directe contact met de patiënt centraal binnen de massagetherapie en bindweefseltherapie bij Fysioos. Wij bieden fysiotherapie aan voor iedereen die dit nodig heeft en hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, zodat je met iedere aanvullende verzekering bij ons terecht kunt. Ook zijn onze behandelingen bereikbaar voor mensen zonder, of met een beperkte, aanvullende verzekering.

Pijnklachten verminderen of laten verdwijnen

Heb jij behoefte aan een goede fysio in Den Bosch? Fysioos stelt jou als patiënt in de breedste zin van het woord centraal. Plan allereerst een intakegesprek in voor een lichamelijk onderzoek. Hierna ontvang je een eerlijk advies en jouw persoonlijke behandelplan, wat erop gericht is om jou zo snel mogelijk weer vrij te laten bewegen. Tijdens de behandelingen maken wij veel gebruik van onze handen, onder andere met massagetherapie en bindweefseltherapie. Soms zijn deze massages en zogenaamde fricties erg intensief voor een optimaal resultaat. Hierdoor verbetert de doorbloeding en kunnen afvalstoffen afgevoerd worden. Resultaatgericht werken is absoluut een belangrijk speerpunt in onze praktijk. Onze ervaring is dat door de juiste aanpak bij veel mensen klachten sneller verminderen of in zijn geheel verdwijnen.

Cupping als bindweefseltherapie

Cupping is een effectieve behandeling voor verschillende soorten klachten, van ademhalingsklachten en knie- en enkelblessures tot whiplashklachten, nek-, en schouderklachten en (chronische) rugklachten. Rugklachten in Den Bosch
komen vaak voor, blijf hier niet mee rondlopen maar schakel de hulp in van een professionele fysiotherapeut om je snel weer beter te voelen. Cupping oefent geen druk uit op de spier maar tilt deze juist omhoog door het vacuüm in de cup. Zo stimuleren wij de circulatie van bloed en lymfe op een zeer effectieve manier en worden afvalstoffen afgevoerd. Door voldoende water te drinken bevorder je deze afvoer zelf nog verder.

Oefentherapie Den Bosch

Je vindt Fysioos in het stadion van FC Den Bosch in de ruim opgezette fitnesslocatie van Basic-Fit. Voor de oefentherapie maken we gebruik van de uitgebreide en moderne trainingsapparatuur. Wij passen oefentherapie toe, maar voor ons staat dit niet centraal zoals je wellicht gewend bent van andere fysiotherapeuten. We geloven in het nut van oefenen, maar onze ervaring leert dat de frequentie van oefenen drastisch afneemt wanneer je je fysiek weer beter voelt. We zetten voornamelijk intensieve massage- en bindweefseltechnieken in in combinatie met curetape en indien gewenst oefentherapie.

Ook behoefte aan goede fysiotherapie? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Fysiotherapie